Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Lineaire lampen zijn overal toepasbaar

Lineaire verlichting is in allerlei soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor zijn het erg populaire lampen die op veel verschillende toepassingen gebruikt kunnen worden. Daarnaast wordt deze verlichtingsbron ingezet als vervanger van oude TL-verlichting. Deze unieke lamp is namelijk de perfecte vervanging voor verlichting die hun beste tijd heeft gehad. Heb jij op dit moment ook nog oude TL verlichting in gebruik, en zoek je naar een goede vervanging? Wie weet is een lineaire led lamp ook wel iets voor jou! Wij vertellen je in dit artikel alles wat je moet weten over deze verlichtingsbron zodat je helemaal op de hoogte bent van alle informatie die je nodig hebt om een goede keuze te kunnen maken.

Waarom lineaire lampen?

Zoals net al kort werd benoemd is deze verlichting de perfecte vervangen van oude TL-lampen. Dit komt mede door de hoge lichtopbrengst van de lamp, maar ook de andere vele voordelen. Neem bijvoorbeeld de simpele vergrendeling, de gebruiksvriendelijkheid en de eenvoudige montage. Daarnaast is deze lamp licht in gewicht en kan hij zowel als hanglamp als op bijvoorbeeld een paal gemonteerd worden. Dankzij de certificering is de lineaire verlichting wereldwijd in te zetten op verschillende zware industrie├źn. Wat tot slot nog een groot voordeel is, is dat deze verlichtingsbron onderhoudsvriendelijk is.

Zijn er ook nadelen?

Met zo veel voordelen kan het bijna niet anders dan dat er ook nadelen zijn, en dat klopt. Een groot nadeel van lineaire lampen is de prijs. Omdat de verlichting is voorzien van de laatste led technologie is het niet goedkoop. Maar, zie dit echter niet als een kostenpost maar juist als een investering. Sterker nog, als bedrijf zijnde heb je nog de mogelijkheid om subsidie aan te vragen op led lampen. Hierdoor wordt de prijs van led verlichting juist een voordeel in plaats van een nadeel. Benieuwd naar alle mogelijkheden? Zie dan https://zone-atex.nl/lineaire-verlichting/.Gerelateerde afbeelding

 

Linkruil.org

Comments are closed.