Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Schijnwerper lampen zijn multi inzetbaar!

Veel mensen denken bij een schijnwerper aan de verlichting die wordt gebruikt op een voetbalveld, op een podium of een andere locatie. Er zijn maar weinig mensen die denken aan schijnwerper lampen voor op industriële locaties. Onderhoudsmonteurs maken ook erg vaak gebruik van schijnwerper verlichting omdat deze in veel verschillende situaties gebruikt kan worden. Ben je benieuwd waar een schijnwerper lamp allemaal goed voor is? Dan raad ik je aan om dit artikel nog even verder te lezen om zo te ontdekken waar deze verlichting allemaal voor de gebruiken is.

Speerpunten van oplaadbare schijnwerpers

Zoals net al kort werd verteld hebben schijnwerpers tal van voordelen ten opzichte van andere verlichting. Zo heeft deze verlichting een erg hoge lichtopbrengst van 24.000 Candela en een lampenkop die 190 graden zwenkbaar is. Hiermee kun je de lamp verschillende objecten laten verlichten zonder dat je deze hoeft te verplaatsen. Daarnaast is deze verlichting voorzien van de laatste LED technologie en heeft het een IP 66 beschermingsgraad. Maar, dat is nog niet alles. Deze schijnwerper verlichting heeft een lange levensduur en ergonomische handgrepen zodat ze goed in de hand liggen wanneer je de lichtbundel wil verplaatsen. Gebruik deze lampen in zone 1, zone 2, zone 21 en zone 22 of in een zone-vrije omgeving. Wanneer de lamp volledig is opgeladen kan deze 8 uur constant branden op vol vermogen. Is de batterij leeg? Dan heb je 12 uur de tijd nodig om deze weer vol op te laden. Dit lijkt misschien lang, maar wanneer je de lamp een nachtje oplaadt is deze al weer zo goed als vol!

Hoe kom ik aan zo’n schijnwerper lamp?

Schijnwerper lampen koop je gemakkelijk en eenvoudig online bij Zone Atex. Een oplaadbare schijnwerper in verschillende soorten en maten kun je zo met elkaar vergelijken om zo tot de voor jou ideale schijnwerper te komen.

Afbeeldingsresultaat voor schijnwerper electro

Linkruil.org

Comments are closed.