Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Sony Mobile zet nieuw record met de Xperia Z1

Sony Mobile heeft “Jan en alleman” verrast tijdens de IFA 2013 in Berlijn. Gedurende dit evenement werd de nieuwe smartphone genaamd Sony Xperia Z1 gelanceerd. Een zeer stijlvol toestel met een enorme set aan sterke specificaties.

Wat als eerste sterk is aan de Xperia Z1 is natuurlijk het feit dat hij water- en stofdicht is. Door de fysieke cameraknop die zich aan de zijkant van het toestel bevindt kun je zelfs onderwater foto’s maken en filmen. Iets dat maar weinig andere smartphones hem nadoen. Maar hij kan meer. Zo is deze topper voorzien van een super, lees mega, snelle 2.2 GHz quad-core processor, 2GB aan RAM geheugen en een 20.7 megapixels tellende digitale camera. Met namen die camera maakt natuurlijk ontzettend veel indruk!

Inmiddels hebben verschillende techblogs over de hele wereld het toestel getest en komen allen tot dezelfde conclusie: de Xperia Z1 legt de lat voor 2014 erg hoog. Ook uit de verschillende benchmarks komt het toestel als een echte winnaar naar voren. Zou gooit hij enorm hoge ogen in de zogeheten Antutu test en behaald hij een score die geen enkele andere smartphone ooit gehaald heeft.

Ben je dus op zoek naar een nieuwe smartphone, dan is de Sony Xperia Z1 zeker het overwegen waard!

Linkruil.org

Comments are closed.