Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Veilig en verantwoord een heftruck besturen

Verantwoord een heftruck besturen is toch iets lastiger dan je misschien denkt. Er zijn namelijk een aantal belangrijke regels waar je je aan dient te houden om veilig een heftruck te kunnen besturen. Een ongeluk zit in een klein hoekje, en ook tijdens het besturen van een heftruck kan het voorkomen dat je een ongeluk krijgt als je je gedachten er niet goed bij hebt. Om veilig te werk te gaan met de heftruck is het van belang dat je een heftruckcertificaat behaalt. Door te oefenen met de theorie en praktijk leer je hoe je veilig kunt omgaan met de machine. Ben je benieuwd hoe dit in z’n werk gaat? Lees dan zeker nog even verder, we gaan het namelijk hebben over het verkrijgen van een heftruckcertificaat en de voordelen die daar bij komen kijken.

Hoe behaal je een heftruckcertificaat?

Een certificaat voor de heftruck behaal je door te laten zien dat je alle nodige kennis in huis hebt op het gebied van theorie en praktijk. Tijdens het onderdeel theorie leer je over de dagelijkse controle, verkeersvoorschriften, schades en kosten, bediening en besturing van de vorkheftruck, het laden en lossen en meer. Dit alles kun je toepassen in de praktijk, zodat je veilig te werk kunt gaan. Het is belangrijk dat je goed wordt geïnstrueerd zodat je vanaf het eerste moment leert hoe het moet.

Hoe kom ik aan een certificaat

Een heftruckcertificaat behaal je bij BLOM Opleidingen. Hier kun je naast een heftruck certificaat ook opleidingen volgen voor de reachtruck, hoogwerker, hijskraan en meer. Het maakt niet uit of je beginner, gevorderde of expert bent, er is voor iedereen een passende opleiding te vinden op een locatie bij jou in de buurt. Leer van professionals uit het vak hoe je het beste kunt omgaan met dergelijke machines en hoe je veiligheid op de werkvloer kunt waarborgen.

Afbeeldingsresultaat voor heftruck

Linkruil.org

Comments are closed.