Media Release

Plaats hier gratis uw artikel of persbericht!

Zone Atex verlichting voor verschillende toepassingen

Ben je specifiek op zoek naar een verlichtingsbron die geschikt is op een offshore of onshore locatie? Dan heb je hiervoor een unieke lamp nodig die explosieveilig is. Je kunt namelijk geen reguliere lamp gebruiken op een degelijke locatie of toepassing. Ga daarom op zoek naar verlichting van Zone Atex. Deze lampen zijn explosieveilig en daardoor uitermate geschikt om te gebruiken op zowel offshore als onshore toepassingen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een raffinaderij of een haven. Maar ook andere zware industrieën behoren tot zowel offshore als onshore. Ben je benieuwd welke verlichtingsbronnen Zone-atex allemaal te bieden heeft? Lees dan zeker nog even verder, wij vertellen je alles wat je moet weten over explosieveilige lampen.

Keuze uit verschillende lampen

Iedere lamp heeft zo zijn eigen unieke aspecten. Neem bijvoorbeeld een handlamp. Deze compacte lamp kun je overal mee naar toe nemen en gebruiken op lastig te bereiken plekken. Een schijnwerper lamp daarentegen staat bekend om de lange branduren en de zwenkbaarheid in stappen van 15 en 30 graden. Maar naast deze twee zojuist genoemde lampen zijn er nog veel meer soorten lampen die Zone Atex geschikt zijn. Denk bijvoorbeeld aan een hanglamp, buislamp, floodlight, retrofit led en meer. Doordat er ontzette

nd veel keuze is uit verschillende lampen wordt het makkelijker om een verlichtingsbron te vinden die aansluit op jouw eisen en wensen voor een specifieke lamp. Dankzij het brede assortiment van Zone-atex.nl zit er altijd een lamp tussen naar wens. Start je zoektocht online en vergelijk verschillende varianten met elkaar. Kom je er niet helemaal uit? Neem dan vrijblijvend contact op en vraag de specialisten om hulp. Zij staan klaar om al je vragen te beantwoorden. Zo weet je zeker dat je de juiste verlichtingsbron van Zone Atex kiest en hier jarenlang plezier van hebt.

Linkruil.org

Comments are closed.